Τεχνικές Υπηρεσίες

Κατοικιών

Το σπίτι είναι ένας ιδιαίτερος χώρος για τον καθένα μας, γι’αυτό και εμείς ισορροπούμε τα θέλω σας με την εμπειρία μας και κάνουμε την οικία σας ξεχωριστή τόσο για εσάς όσο και για τους επισκέπτες σας.

Τεχνικές Υπηρεσίες

Καταστημάτων

Επενδύστε στην επιχείρησή σας, κατασκευάστε ή ανακαινίστε το κατάστημα σας ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και την εμπορικότητα που αρμόζει σε ένα σύγχρονο χώρο. Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί τη λειτουργία και την πρακτικότητα του χώρου σας και το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας ανταμείψει.

Τεχνικές Υπηρεσίες

Γραφείων

Ένας μοντέρνος χώρος σίγουρα ανεβάζει την διάθεση για εργασία και δημιουργικότητα. Φτιάξτε μαζί μας ένα περιβάλλον τόσο για εσάς όσο και για τους συνεργάτες σας που θα αυξήσει την παραγωγικότητα. Επίσης μην ξεχνάτε ότι η πρώτη εικόνα για κάθε πελάτη – επισκέπτη είναι και αυτή που θα τον κερδίσει!

Ηλεκτρολογικές

Εργασίες

Οι ηλεκτρολογικές υποδομές είναι το Α και το Ω για κάθε χώρο. Τα δεδομένα στον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό έχουν αλλάξει και αυτό το γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα. Ξεχάστε πολύπριζα και προεκτάσεις, πτώσεις τάσης και άλλα απρόοπτα που θα διακόψουν και θα δυσκολέψουν την λειτουργία σας. Ελάτε να μελετήσουμε τις ανάγκες και τον χώρο σας για τις ηλεκτρολογικές υποδομές και εργασίες που θα χρειαστείτε. Η υλοποίησή μας θα είναι αυτή που θα πετύχει την πρακτικότητα και την εξοικονόμηση ενέργειας που επιθυμείτε.

Υδραυλικά, διαροές, επισκευές

Το στάζει και βούλωσε είναι κάτι που θα ξεχάσετε για χρόνια.
Το νερό είναι από τα σημαντικότερα αγαθά, για αυτό και εμείς δεν πρόκειται να σας το στερήσουμε ποτέ! Επιλέγουμε και τοποθετούμε τα καλύτερα υλικά για την σωστή υδραυλική λειτουργία του χώρου σας.

Θωρακισμένες Πόρτες,

Κουφώματα

Ασφαλίστε τον χώρο σας και κάντε τον αδιαπέραστο για κάθε επιτήδειο. Ελάτε και ενημερωθείτε για πόρτες, κουφώματα και τις πιο σύγχρονες κλειδαριές ασφαλείας που υπάρχουν στον χώρο  Το design στις επιλογές είναι δική σας υπόθεση. Την τοποθέτηση και την ασφάλεια αφήστε την πάνω μας και μείνετε ξένοιαστοι μια για πάντα.

Μελέτη & Κατασκευή

Μπάνιου

Είτε πρόκειται για μπάνιο με ντουζιέρα είτε με μπανιέρα οι δυνατότητες σχεδίασης είναι ατελείωτες! Εμείς μπορούμε να μεταμορφώσουμε τον χώρο σας ώστε να αποκτήσετε ακριβώς αυτό που ονειρευόσασταν, λειτουργικότητα και χαλάρωση.

Μονώσεις (Θερμομονώσεις, υγρομονώσεις ταρατσών)

Προστατέψτε το χώρο σας από τη ζέστη ή το κρύο και παράλληλα εξοικονομήστε ενέργεια με μονώσεις που προσφέρει η εταιρεία μας.

Πλακίδια, μάρμαρα

Πατητή τσιμεντοκωνία

Ανανεώστε το χώρο σας επιλέγοντας πλακάκια ή μάρμαρα άριστης ποιότητας, τα οποία θα τα τοποθετήσουμε εμείς για εσάς.

Κουζίνες, ντουλάπες, ειδικές κατασκευές

Η τεχνογνωσία και το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας, εγγυώνται την άριστη ποιότητα εργασίας και ένα άψογο αποτέλεσμα στη μελέτη και την κατασκευή κουζίνας, ντουλαπιών και άλλων ειδικών κατασκευών.

Σιδεροκατασκευές παντός είδους

Οποιεσδήποτε και αν είναι οι ανάγκες σας, από κάγκελα για τον κήπο σας μέχρι πτυσσόμενες σήτες για το μπαλκόνι σας, εμείς μπορούμε να το κατασκευάσουμε για εσας.

Συναγερμοί,συστήματα ασφαλείας

Με την εγκληματικότητα να αυξάνεται, νιώστε ασφάλεια στο χώρο σας και προστατευτείτε με συστήματα ασφαλείας και συναγερμούς που σίγουρα θα σας κάνουν να κοιμάστε ήρεμα τα βράδια.

Αέριο – Κλιματισμός

Θέλετε να έχετε τη κατάλληλη θερμοκρασία στους χώρους σας όλες τις εποχές χωρίς να ανησυχείτε για βλάβες και προβλήματα; Αναλαμβάνουμε να εγκαταστήσουμε συστήματα θέρμανσης, κλιματισμού ή αερίου στο χώρο σας.

Γυψοσανίδες

Κάντε το χώρο σας να ξεχωρίσει τοποθετώντας γυψοσανίδες υψηλής ποιότητας. Εκτός από ελκυστική επιλογή για το σπίτι σας, είναι επίσης μια από τις πιο οικονομικές επιλογές και εύκολη στην εγκατάσταση και συντήρηση.

Ελαιοχρωματισμοί

Θέλετε να αλλάξετε το χρώμα του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου; Ελάτε να διαλέξουμε μαζί τα χρώματα που ταιριάζουν στη προσωπικότητα αλλά και τον χώρο σας.